Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Wij willen er voor zorgen dat onze medestudenten een zorgeloze studietijd beleven! Wij nemen daarom al het werk van jou als verkoper over! Het enige wat jou te doen staat, is ons een artikel bieden, welke wij voor je zullen verkopen!

Wanneer je een artikel wil verkopen doe je een aanvraag bij het kopje ‘Spullen verkopen’. Doe dit voor ieder artikel dat je wil verkopen. Vervolgens zullen wij contact opnemen en zal alles in een stroomversnelling geraken.

Wij nemen zo snel mogelijk en meestal contact op via onze WhatsApp-servicelijn! WhatsApp is tegenwoordig misschien wel de snelste en makkelijkste manier om contact te onderhouden. Aangezien wij alles zo snel en makkelijk mogelijk willen houden voor jullie, denken wij dat dit de makkelijkste manier van communiceren is!

Nee! Dit is niet nodig. Je kunt het artikel gewoon zelf op de bus doen wanneer je artikel verkocht is.

De verkoopprijs wordt uiteindelijk door ons bepaald. Wij zijn op de hoogte van de gemiddelde verkoopprijs van het door jou te verkopen artikel. De verkoopprijs wordt wel altijd in overleg bepaald met de verkoper!

Dit ligt aan een aantal dingen. Je krijgt bij ons altijd 90% van de verkoopprijs, mits je het artikel zelf verstuurt. Wanneer je van je spullen af wil, wij de spullen bij moeten houden en op moeten sturen, dan krijg je 75% van de verkoopprijs.

Je ontvangt het geld zodra de bestelling betaald is door en verzonden is naar de koper!

Het is voor ons lastig om ieder artikel uitvoerig te controleren, echter doen we dit zo goed en vaak mogelijk! Wanneer de kwaliteit niet super is, dan zal dit bij het artikel vermeld staan. De meeste producten die wij op onze site plaatsen, worden eerst door ons gecontroleerd en zijn van een hoogwaardige kwaliteit!

De verzendkosten zijn altijd voor de koper. De verkoper krijgt, wanneer hij of zij verzendkosten heeft moeten betalen voor het verzenden van zijn of haar artikel(en), deze altijd terug. Dit doen wij om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden! De verkoopprijs van een product is dan ook altijd exclusief de verzendkosten.

Je kunt of doormiddel van een bankoverschrijving betalen t.a.v. tweedehandsstudiespullen.nl met in de omschrijving het artikelnummer en de naam van het artikel, of je neemt contact met ons op en wij zorgen er voor dat je een betaalverzoek krijgt, om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen!

Retourneren is 14 dagen lang mogelijk! Hier heb jij als koper ook altijd recht op: het herroepingsrecht. De geretourneerde artikelen moeten met alle geleverde toebehoren en in originele staat teruggestuurd worden. Je krijgt, wanneer je niet tevreden bent, het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de verzendkosten die je betaalt om het terug te sturen zijn voor jou. Voor meer info kun je bij de algemene voorwaarden terecht!

Ook annuleren is 14 dagen na ontvangst mogelijk. Hier heb je recht op: het herroepingsrecht. Wanneer je order verzonden is, kunnen we de order niet meer annuleren maar zal het retour moeten worden gedaan (zie “Kan ik mijn aankoop retourneren?”). Voor meer info kun je bij de algemene voorwaarden terecht!

Jouw bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd! Verkopers versturen de pakketjes meestal zelf en daarom is het voor ons lastig om een levertijd aan bestellingen te hangen. Zodra je een aankoop hebt gedaan, wordt er direct contact opgenomen met de verkoper!

Dit kan niet altijd, maar wanneer dit mogelijk is kan dit zeker! Dit gebeurt echter wel in overleg. Neem dan na aankoop gerust contact op.