Een onbezorgde studietijd voor (mede)studenten!

Als student wil je een onbezorgde studietijd beleven. Je hebt het namelijk al druk genoeg als student. Wij, als oprichters van Tweedehandsstudiespullen.nl, merken net als jij dat studeren niet goedkoop is. Studeren kan voor genoeg kopzorgen zorgen. Ons doel is dan ook om onze (mede)studenten zorgeloos te kunnen laten studeren. Geen zorgen over te dure boeken, te dure rekenmachines of andere veel te dure studiespullen. Allemaal zorgen die wij overbodig vinden.  Studeren is al duur genoeg en daarom helpen wij jou en je medestudenten heel erg graag!

Wat doen wij?

Wij verkopen tweedehands studiespullen met een gunstige verkoopprijs voor koper en verkoper! Daarnaast nemen wij alle zorgen van de student uit handen. Het enige wat de student moet doen, is zorgen dat zijn/haar studiespullen bij ons terechtkomen. Fysiek of via de mail of WhatsApp. Zodra de verkoper de studiespullen bij ons heeft afgeleverd, gaan wij aan de slag! We overleggen met de verkoper, zetten de studiespullen online en verkopen de studiespullen. Het is dan alleen nog wachten op een koper. Wanneer het te verkopen product verkocht en verstuurd is, ontvangt de verkoper het geld op zijn/haar rekening! Verkopers houden meer over bij Tweedehandsstudiespullen.nl, terwijl kopers minder betalen.

Wij hopen studenten en ex-studenten te helpen door middel van onze website. Tweedehandsstudiespullen.nl is opgericht voor jou en je medestudenten!